Konzervovaný kôpor

redakcia - fotkaredakcia, 7. júla 2009
10 minút
na 85 °C

Suroviny

50 dcl
 KL
2 PL
 KL




Postup

  1. 1

    Mladý kôpor umyjeme pod tečúcou vodou, natlačíme do fliaš od výživy a zalejme nálevom.

  2. 2

    Nálev necháme zovrieť a potom trošku vychladnutý nalievame pomaly na kôpor, aby sme vytlačili vzduch. Sterilizujeme 10 minút pri teplote 85 °C.

  3. 3

    Necháme vychladnúť na vzduchu otočené hore dnom.

Diskusia k receptu

Vymazať
elicirka
ja kôpor zalievam octom umyjem a dám do sklíčka a zalejem octom a je výborný a aj do prívarku do všetkého môže sa nasekať aj celý.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia