Kolienkový šalát

ursula4 - bez fotkyursula4, 2. januára 2011

Tento šalát je vhodný k pečenému mäsu ale taktiež samotný.Vhodný na studenú kuchyňu. Tento recept pochádza z Kanady.

6
porcií
40 minút
príprava

Suroviny

500 gramov
1 fľaša
1 teglik
1/2 čl
 štipka
2 kusy
2 kusy
5 kusov
2 kusy
2 kusy
1 PL




Postup

  1. 1

    Cestoviny si uvaríme v slanej vode,opláchneme,necháme vychladiť.Zatiaľ si pripravíme zeleninovú zmes:v miske zmiešať tatarskú omáčku s kyslou smotanou,osoliť,okoreniť.Do tejto zmesi pridáme všetku zeleninu nakrájanú na drobné kúsky. Nakoniec pridáme kôpor. Kto nemá rád kôpor nemusí ho pridávať,ale s ním je to chutnejšie.Všetko zľahka premiešať.

Diskusia k receptu

puntodadino
Ludia,co ste stratili sudnost?Paradajky v januari?To gumove ruzove cudo,co chrume ako jablko?A zmakne iba v komposte?Alebo tie umele zeleno-zlto-cervene masove hrce?To je paprika?Hroze a des!A minule som ochutnal jahody,co sa dali krajat na sliziky!Ved vy uz neviete ako ma co chutit,a kedy sa to ma konzumovat.
enss
Puntotadino, ja tiež neobľubujem umelú zeleninu, ale aj tak si myslím, že je to jedlo o niečo zdravšie ako vyprážaný rezeň. A nakoniec, kto chce, môže počkať do leta a potom sa týmto receptom nechať inšpirovať.
ursula4
Áno puntodadino máš pravdu že zimná zelenina nie je dobrá.Ale doporučujem Ti tento šalát pripraviť v lete z doma vypestovanej zeleniny a k tomu aj vyprážaný rezeň alebo fašírku.Verím že Ti bude chutiť.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia