Kolienka s fazuľou a paradajkami

kattyka - fotkakattyka, 9. augusta 2010
Kolienka s fazuľou a paradajkami
Foto: kattyka

Toto jedlo je pre dni keď máme naozaj málo času na varenie. Stačí mať konzervu fazule a rajčín. Ostatné sa doma určite nájde.

5
porcií
5 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

1  balenie
3  ks
1  ks
1  ks
115  g
1  ČL
1  ČL




Postup

  1. 1

    Dáme si variť osolenú vodu a uvaríme v nej kolienka.

  2. 2

    Medzitým si nadrobno nakrájame cibuľu, osmažíme ju na oleji, pridáme pretlak, cukor, provensálske korenie a pokrájané paradajky. Osolíme, okoreníme, pridáme fazuľu bez nálevu a pokrájanú petržlenovú vňať. Ak treba, trochu podlejeme vodou a povaríme.

  3. 3

    Malo by to byť hotové približne naraz s kolienkami. Tie zlejeme, pridáme do omáčky a premiešame. Servírujeme na tanieriky. Môžme ozdobiť strúhaným syrom.

Diskusia k receptu

jody
Určite skúsim, zaujímavé.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia