Foto: kattyka
Toto jedlo je pre dni keď máme naozaj málo času na varenie. Stačí mať konzervu fazule a rajčín. Ostatné sa doma určite nájde.
5
porcií
porcií
5 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Dáme si variť osolenú vodu a uvaríme v nej kolienka.
- 2
Medzitým si nadrobno nakrájame cibuľu, osmažíme ju na oleji, pridáme pretlak, cukor, provensálske korenie a pokrájané paradajky. Osolíme, okoreníme, pridáme fazuľu bez nálevu a pokrájanú petržlenovú vňať. Ak treba, trochu podlejeme vodou a povaríme.
- 3
Malo by to byť hotové približne naraz s kolienkami. Tie zlejeme, pridáme do omáčky a premiešame. Servírujeme na tanieriky. Môžme ozdobiť strúhaným syrom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu