Koláč za 3 minúty

zdenkas - fotkazdenkas, 7. novembra 2011

Pred malou chvíľočkou som ho prečítala,už je upečený a aj spapaný,dobrá rýchlovka, preto sa s receptom musím s Vami podeliť.

Suroviny

4 PL
0,5 ČL
4 PL
2 PL
1 ks
3 PL
3 Pl




Postup

  1. 1

    Všetko sypké zmiešať-múka,PDP,cukor,granko.Zmiešame si to hneď v polievkovom tanieri,alebo ešte lepšie polievkovej mištičke.Pridáme vajíčko,mlieko,olej-všetko zamiešame a dáme do mikrovlnky na plný výkon na 3 minútky.Po cinknutí ešte asi 1 minutku necháme postáť.Ja som to poliala tekutou hotovou čokoládou a verte nemalo to chybu.Môžu sa pridať oriešky,posekaná čokoláda .

Diskusia k receptu

nika60
Ja asi tak isto opravdu to vypadá na rychlovku
zdenkas
Milo ma prekvapil tento koláčik a na vrch sme si dali šľahačku.
ancicka
V mikrovlnke som ešte nerobila koláč,ale možno raz,ked ma tiež niečo prepadne.kk
zvoncek
aká je to mikrovlnka, moje max je 700W., v takej sa to asi neupečie
babidka
@zvoncek -ale upecie :-) Ja som ten recept dostala od kamaratky uz davno a robievam ho ked sa ohlasi necakana navsteva alebo nemam cas a rodina si ziada ku kavicke nieco "mnam":-))) Niekedy to polejem naslahanym ovocnym alebo osladenym jogurtom a ozdobim ovocim co doma prave mam...
1x mariro
baboja
Akurat som si zaliala kavu.Kym trochu vychladne,urobim si k nej kolacik.Super predstava.Idem to hned vyskusat.
duschko
Tento recept koloval pred par mesiacmi na nete tak som ho vyskusal aj ja. Mam MW s vykonom 1000W a vsetke suroviny som dal do cca 0.5l salky,ktoru som vymastil maslom a posypal struhankou. Funguje to. Treba vyskusat. Celkom zaujimave, hlavne po prvy raz.
orchidea
Tiež by ma zaujímalo v čom sa to pečie, rada by som to vyskúšala.
valeri
No tiež si ukladám recept a vyskúšam hneď upiecť, ai len v nejakej šálke, lebo veľa toho nebude podľa rozpisu.
ria389
tento recept je vynikajúci,nemáš takých viac? Už som ho aj vyskúšala a robila som ho až 2 krát.Do jednej dávky som dala nasekané orechy a nalámanú čokoládu,na vrch šľahačku-fantázia...... a robila som to v 700 W mikrovlnke a v umelej miske do mikrovlnky.
cathyc
skvelý recept, hneď som ho vyskúšala. Namiesto obyčajnej múky som dala hladkú špaldovú a namiesto granka 1PL kakaa, lebo granko nekupujem. Koláčik nemal chybu. Nabudúce doň ešte nasekám orechy, boli by sa hodili. Dík za receptík. Ukladám.
zdenkas
Orchidea,teraz sú moderné na polievočku nie taniere,ale také hlboké mištičky.V tom si to vymiešaš a aj pečieš.Netreba to vymastiť,Niekedy ak chceš môžeš vymastiť a vysypať kokosom-ale nie je to nutné.
zdenkas
Zvonček,ano ako tu už písali upečie to aj v 700W,aj ja mám takú.
zdenkas
valeri,šálka je asi malá.ria389 ,samozrejme,keď niečo vyskúšam a bude sa mi to pozdávať -pridám,budem myslieť aj na Vás s receptíkom.
sovka62
Za tri minúty? To je moja parketa, čím skôr tým lepšie. Teraz už len sama seba presvedčiť, že ho nemusím mať okamžite, veď som pred chvíľou zjedla veľký banán. Takže ukladám, príde naň rad.
zdezda
super rýchlovka, výborný koláčik, ďakujem za receptík :-)
jeka
dakujem za receptík,teraz ked je vonku ešte dobré počasie ,tak ostávame vonku až do tmy,a pri televízore niekedy máme chuť na sladké,tak mi to príde vhod.Ukladám a vyskúšam hned zajtra.
olga42
Kolačiky s mikrovlnky su dobré,ja často pečiem v mikrovlnke.Možete vyskušať hoc aký recept len s menšou dávkou ako je v recepte na plech.
jurovic6
presne ten isty poznam je tu nan recept aj s videom




je v nemcine ale je tam ten kolac pekne vidno(obrazok)
gianni
neviem prečo ale mne ztvrdol ako kamen,síce som ho robila 4 min. ale mám nižší výkon,bol skôr ako sušienka ,chlapi ho zjedli a zapili mliekom
zdenkas
gianni, juj to ma mrzí ,asi predsa boli 4 minútky dlho.Mne sa vždy (zatial) podaril.Len treba odhadnúť čas na tej tvojej MK a pôjde to.Alebo....viac oleja a mliečka pridať.
evanaaa
Chcela som si opísať ten recept z videa, taký koláčik na jedno zahryznutie by som si dala, ale tie 2 sec. mi nestačili ani len čiarku spraviť, škoda.
zvoncek
veľmi pekne ďakujem , babitke, kuchtičke i zdenkas za odpoveď na moju otázku, určite vyskúšam, ale momentálne som len na tekutej strave (zuby), som ako sovka, čím rýchlejšie navariť a o to dlhšie si pri stole posedieť pri dobrom jedle, veď sa vraví , že zdravo jesť znamená jesť pomaly a s chuťou
zdenkas
Nie ,nie je skopírovaný od Vás,ani som netušila ,že tu tento recept máte.Ja som ho videla na inej stránke,urobila a pridala.
zirafninka1
@zdenkas tym by som sa netrapila. recepty sa tu opakuju casto. neni to na skodu. niekto ten prvy nevidel, niekomu ho pripomenies... tento recept na nete koluje uz min 4 roky. Nemyslim, ze tu mame povodneho autora. Alebo?  www.makeandtakes.com/microwave-cake-in-minutes...
......  torinicole.wordpress.com/2010/01/30/microwave-cupcake/...
....... www.ecurry.com/blog/desserts/microwave-cupcake/...
........  www.coffeeandvanilla.com/?p=6728...
...... a takto by som mohla pokracovat este dobru chvilu. Tak sa radsej nebavme o kopirovani :)
zdenkas
@zirafinka ,ďakujem Ti veľmi pekne ,že si ma pochopila.Naozaj tento recept nemám z varechy.Ja tiež nemám popozerané ešte všetky recepty tu na vareche tak sa naozaj môže stať,že pridám už pridaný.Vlastne teraz sa aj bojím niečo pridať,lebo čo ak??
marianne69
Vyborna rychlovka,taketo kolace sa niekedy obratia na zlato,ked treba ...a co sa bojis?@zirafninka ma pravdu,keby sme mali pocitat tie vsetky segediny,gulase,tiramisu,medovnicky,halusky,medvedie labky,linecke...,ktore kazda Vareskarka vari podla seba,tak by sme sa nedopocitali.Ved , ak sa ten recept dlhsie neobjavi.Mne to vobec nevadi.
kolacik
Je to veľmi dobre, ďakujem za radu chutilo to aj mojej rodine.
mesiar50
Je tu milion receptov ktore sa navlas podobaju
a to je dobre clovek si ma zcoho vyberat,ja som skopiroval pepina ako vykostuje kura trepem tam v tom videu dve na tri ale je to po slovensky,nezblaznim sa.Clovek si vyberie,alebo pozrie co sa mu paci.Zdenkas vdaka
mesiar50
vdaka odskusam to tu v holandsku tu sa nam taketo rychle receptiky zidu PAAAAAAAAAAAA
kamilka25
nahodou som narazila na tento recept, hned som ho urobila... a je to pecka.. waaaw :) ukladam do pameti :0 aj do kk :) budem robvievat casto .. :)
mesiar50
@zdenkas
Veľmi pekne ti ďakujem za vynikajúci recept.Koláčik sa mi vydaril a mal som dnes vďaka tebe rýchle a chutné raňajky.Srdečne ťa pozdravujem.


mesiar50
@zdenkas
Včera som si ho trocha ,, vyfintil".
Ešte raz ti ďakujem a posielam ti pekný pozdrav z nl.






SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia