Foto: methi
Chutí úplne ako brownies, výborný je ešte teplý s kopčekom vanilkovej zmrzliny.
25 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Postup je celkom jednoduchý. V jednej miske zmiešame mleté mandle, cícerovú múku a prášok do pečiva. V druhej miske najprv vysľaháme vajce s cukrom a štipkou soli. Potom pridáme ghee a znova prešľaháme. Pridáme kakao, škoricu, mlieko a zamiešame. Mokrú zmes pridáme k suchej a vymiešame cesto (ako na mafiny). Cesto vylejeme do formy, v ktorej koláč budeme piecť. Rúru predohrejeme na 180 st. a koláč pečieme 25 minút.
- 2
Miesto ghee môžete použiť obyčajné maslo.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Som rada, ze chutilo :)
Ano, je to na taky mensi kolac ako vacsinou vsetko u mna, ja nevarim a nepeciem velke mnozstvo, len co sa zje, aby bolo vzdy cerstve (kvoli vypadkom elektriky sa tazko da spolahnut na chladnicku). Som rada, ze chutil :)