8
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
40 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Cesto: vyšľaháme sneh, v inej nádobe žĺtky s cukrom a postupne pridáme olej, vodu, múku s práškom a nakoniec vmiešame sneh. Polovicu cesta vylejeme na pripravený plech, do druhej polovice pridáme 2 PL kakaa a mriežkovite vylejeme na prvú polovicu cesta. Do celého lyžičkou nepravidelne vhádžeme puding zo zlatých klasov.
- 2
Puding: mlieko s cukrom zvaríme, pridáme zlatý klas a necháme vychladnúť.
- 3
Krém: smotanu a cukor zmiešame a necháme v chladničke, kým sa koláč neupečie a nevychladne. Po upečení koláča a jeho vychladnutí potrieme krémom a posypeme škoricou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu