8
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
40 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
5 ks |
|
250 g |
|
100 ml |
|
100 ml |
|
250 g |
|
1 ks |
|
1 ks |
|
2 PL |
|
Puding: | |
850 ml |
|
2 ks |
|
3 PL |
|
Krém: | |
3 ks |
|
3 PL |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Cesto: vyšľaháme sneh, v inej nádobe žĺtky s cukrom a postupne pridáme olej, vodu, múku s práškom a nakoniec vmiešame sneh. Polovicu cesta vylejeme na pripravený plech, do druhej polovice pridáme 2 PL kakaa a mriežkovite vylejeme na prvú polovicu cesta. Do celého lyžičkou nepravidelne vhádžeme puding zo zlatých klasov.
- 2
Puding: mlieko s cukrom zvaríme, pridáme zlatý klas a necháme vychladnúť.
- 3
Krém: smotanu a cukor zmiešame a necháme v chladničke, kým sa koláč neupečie a nevychladne. Po upečení koláča a jeho vychladnutí potrieme krémom a posypeme škoricou.
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu