60 minút
príprava
príprava
Suroviny
| PIŠKÓTA : | |
| 5 ks |
|
| 4 PL |
|
| 6 PL |
|
| 1/2 bal. |
|
| na vymastenie plechu |
|
| na vysypanie plechu |
|
| JABLKOVÁ PLNKA: | |
| 1 kg |
|
| 4 PL |
|
|
|
|
| 4 PL |
|
| 1 bal. |
|
|
|
|
| KOKOSOVÁ PLNKA : | |
| 100 g |
|
| 150 ml |
|
| 2 PL |
|
| 600 g |
|
| 250 ml |
|
Postup
-
1
PIŠKÓTA : Žĺtka s cukrom vyšľaháme dopenista, pridáme preosiatu múku spolu s PDP. Nakoniec pridáme tuhý sneh z vyšľahaných bielkov , dobre premiešame a upečieme.
- 2
JABLKOVÁ PLNKA: Olúpané jablká pokrájané na kúsky podusíme s cukrom,škoricou a džemom. V troške vody rozmiešame vanilkový puding, vlejeme ho do jablkovej hmoty, 2 min. povaríme, vmiešame rum a necháme vychladnúť.
- 3
KOKOSOVÁ PLNKA : V hrnci zmiešame kokos s mliekom a cukrom a varíme,až kým sa mlieko nevyvarí. Po vychladnutí plnku zmiešame s kyslou smotanou a vyšľahanou šľahačkou.
- 4
Piškótu pokvapeme rumom, natrieme džemom, jablkovou zmesou, kokosovou plnkou a posypeme škoricou.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2









nerobila,skúsim...