Postup
-
1
Do porcelánovej misy dáme bielky, pridáme kryštálový cukor a šľaháme 10 minút, kým je sneh celkom tuhý.
- 2
Pridáme rozpustené vlažné maslo a dobre zamiešame. Ďalej pridáme múku, kokosovú múčku, postrúhanú citrónovú kôru a spolu premiešame.
- 3
Naostatok primiešame čokoládu pokrájanú na malé kúsky, pokrájané mandle a odkôstkované a pokrájané datle. Všetko spolu dobre zamiešame.
- 4
Chlebíčkovú formu vymastíme, vysypeme múkou, nalejeme do nej cesto a rovnomerne ho rozotrieme. Vložíme do vyhriatej rúry a upečieme pri miernej teplote.
- 5
Upečený a vychladnutý chlebíček vyberieme z formy a posypeme práškovým cukrom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu