Kokosovo-orechová raw torta s čokoládou

Tibor Samaranský a Martin Maslančík
z vlastného GreenFood Restaurant v Piešťanoch - Ratnovciach, 16. novembra 2017 13:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Kokosovo-orechová raw torta s čokoládou Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
8
porcií
20 min
príprava

Suroviny

200 g
100 g
100 g
150 g
30 g
400 ml
200 g
250 g
Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Datle namočíme do vlažnej vody asi na hodinu. Namočené datle bez vody, arašidové maslo, vločky, orechy, kakao dôkladne rozmixujeme a rozotrieme do tortovej formy vystlanej papierom na pečenie.

  2. 2

    Potom ušľaháme 300 ml smotany a pred koncom pridáme kokos. Zmes natrieme na datľový korpus.

  3. 3

    Čokoládu so zvyšnou smotanou roztopíme na miernom ohni, dôkladne premiešame. Necháme vychladnúť, a keď bude mať čokoláda izbovú teplotu, vylejeme ju na kokosovú zmes. Necháme stuhnúť cez noc v chladničke.

Recept je zaradený do tagov:


Inšpirácie z nových receptov
TOPlist