Kokosová torta
Kokosová torta

Kokosovo-orechová raw torta s čokoládou

Tibor Samaranský a Martin Maslančík
z vlastného GreenFood Restaurant v Piešťanoch - Ratnovciach, 16. novembra 2017
Kokosovo-orechová raw torta s čokoládou
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
8
porcií
20 minút
príprava

Suroviny

200 g
100 g
100 g
150 g
30 g
400 ml
200 g
250 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Datle namočíme do vlažnej vody asi na hodinu. Namočené datle bez vody, arašidové maslo, vločky, orechy, kakao dôkladne rozmixujeme a rozotrieme do tortovej formy vystlanej papierom na pečenie.

  2. 2

    Potom ušľaháme 300 ml smotany a pred koncom pridáme kokos. Zmes natrieme na datľový korpus.

  3. 3

    Čokoládu so zvyšnou smotanou roztopíme na miernom ohni, dôkladne premiešame. Necháme vychladnúť, a keď bude mať čokoláda izbovú teplotu, vylejeme ju na kokosovú zmes. Necháme stuhnúť cez noc v chladničke.

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
Mám všetky suroviny, chýba už len chuť do práce :-) Ale páči sa to aj mne, aj napriek tomu, že je to pre mňa sladké, ale nech!
1x haji