Skvelý recept na spotrebovanie čerstvým marhúľ zo záhradky.
príprava
na 180 °C
Postup
-
1
Cesto: Formu na biskupský chlebík vytrieme tukom a vysypeme múkou. Vajcia vyšľaháme s kryštálovým cukrom do peny a primiešame múku s práškom do pečiva a 3PL kokosu. Cesto dáme do formy a pečieme 30-40 min. pri 180°C. Upečený korpus vyklopíme z formy.
- 2
Maslový krém: Maslo vyšľaháme s vanilkovým a práškovým cukrom do peny.
- 3
Tunel: Vychladnutý korpus rozkrojíme a z jednej časti vydlabeme vnútro. Vydlabané omrvinky zmiešame s nakrájanými marhuľami, marhuľovým džemom, rumom a 2 PL kokosu. Hmotu vrátime späť do vydlabaného korpusu a priložíme druhú časť korpusu. Dáme stuhnúť do chladničky. Stuhnutý tunel po bokoch potrieme maslovým krémom a obsypeme kokosom. Môžme ozdobiť čerstvými marhuľami alebo mätovými lístkami.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu