Recept je zo starého slovenského časopisu.Pečiem ho rada pre jednoduchosť,rýchlosť a preto,že je tam kokos.
10 minút
príprava
príprava
10 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Zmäknutý margarín,múku,cukor,kokos a bielok zmiesime na cesto.Necháme chvíľku postáť. Na pomúčenej doske na tenko vyvaľkáme cesto a formičkou vypichujeme kolieska.Uložíme na plech.Do polovice z nich v strede vypichneme menšie koliesko.
- 2
Po upečení necháme vychladnúť a potom ich pozliepame lekvárom.Môžme ozdobiť čokoládovou polevou alebo ich poprášime práš.cukrom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu