Foto: veganvidya
Inšpirované brožúrkou Minútky bez mäsa od Stanislava Muntága. Pudingový prášok vyberáme bez obsahu sušeného mlieka či smotany (napr. od Alnatura vanilkový či čokoládový, alebo Zobraziť celý popisInšpirované brožúrkou Minútky bez mäsa od Stanislava Muntága. Pudingový prášok vyberáme bez obsahu sušeného mlieka či smotany (napr. od Alnatura vanilkový či čokoládový, alebo od Dr. Oetker Premium extra karamel či horká čokoláda). Pri bezlepkovej diete dáme pozor aj na obsah lepku.
porcií
príprava
Postup
-
1
Z pudingového prášku a "mlieka" uvaríme veľmi hustý puding (podľa návodu na obale len s menším množstvom tekutiny).
- 2
Primiešame sladenku a toľko kokosovej múčky, aby sme získali tuhšiu hmotu, z ktorej sa budú robiť guľôčky.
- 3
Tvarujeme malé guľôčky s lieskovcom uprostred. Obalíme ich ešte vo zvyšnom kokose a vychladíme. Chuť a farba sa bude meniť v závislosti od použitého pudingu. Z tejto dávky nám vyšlo asi 30 ks.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu