Knedľa s vajcom a slaninkou

Zdeněk Michálek
šéfkuchár hotela Holiday Inn v Bratislave a člen Gourmet klubu, 18. júna 2012
Knedľa s vajcom a slaninkou
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
25 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 ks
400 g
4 ks
50 g




Postup

  1. 1

    Hotovú kysnutú knedľu prepicháme špajdľou, aby zostala pekne nadýchaná. Necháme ju vychladnúť a nakrájame na menšie kocky.

  2. 2

    Na panvici roztopíme na malé kocky nakrájanú slaninu, pridáme knedľu a opekáme do zlatista.

  3. 3

    Nakoniec zalejeme rozšľahanými vajcami a na tanieri dozdobíme nakrájanou pažítkou.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia