Knedľa s vajcom a slaninkou
Zdeněk Michálek
šéfkuchár hotela Holiday Inn v Bratislave a člen Gourmet klubu, 18. júna 2012
šéfkuchár hotela Holiday Inn v Bratislave a člen Gourmet klubu, 18. júna 2012
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
25 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Hotovú kysnutú knedľu prepicháme špajdľou, aby zostala pekne nadýchaná. Necháme ju vychladnúť a nakrájame na menšie kocky.
- 2
Na panvici roztopíme na malé kocky nakrájanú slaninu, pridáme knedľu a opekáme do zlatista.
- 3
Nakoniec zalejeme rozšľahanými vajcami a na tanieri dozdobíme nakrájanou pažítkou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu