Foto: eviana
Mám manuálne pracujúceho chlapa, zajtra ide na montáž, čo znamená, že sa k teplému obedu nedostane, potrebuje niečo chutné, výživné a hlavne s možnosťou Zobraziť celý popisMám manuálne pracujúceho chlapa, zajtra ide na montáž, čo znamená, že sa k teplému obedu nedostane, potrebuje niečo chutné, výživné a hlavne s možnosťou zjesť to ľahko a rýchlo aj za bojových podmienok, preto som mu pripravila túto nátierku - je to taká nátierka pre riadnych chlapov :)
porcií
príprava
Postup
-
1
Pripravíme si suroviny, čo treba nakrájať nakrájame - klobásu na malé kúsky, šalotku a cibuľku aj so zelenou časťou (u nás v Trnave sa hovorí cíbiky) najemno nakrájame, petržlenovú vňať nasekáme, syr nastrúhame.
-
2
...zmäknuté maslo vymiešame s taveným syrom
-
3
...pridáme nastrúhaný syr, horčicu, kečup, čerstvo mleté čierne korenie a soľ
-
4
...pridáme nakrájanú klobásu
-
5
...vsypeme šalotku a jarnú cibuľku
-
6
...na záver vsypeme petržlenovú vňať
-
7
...a potom už len všetko zmiešame dohromady a vznikne nám výborná výdatná nátierka. Ja som ju schválne nechala takto "rustikálnu" - hrubšej konzistencie, ale kto má rád jemnejšiu pokojne ju môže rozmixovať do hladka ponorným mixérom. Môj chlap už stihol zdegustovať a pochválil :)
Ďakujem za Tvoje milé slová, za hviezdičky aj prianie... Tiež Ti prajem pohodové dni a veľa radosti nielen v kuchyni - na tú kuchynskú sa v zhmotnenej forme pri Tvojich ďalších receptoch veľmi teším :)
určite chválim a znovu plný počet hviezdičiek ti právom patrí :-)))), milá@eviana.
Ukladám, pridávam 5 hviezdičiek a už sa na ňu teším.