Foto: martinis
Špirálky s dusenou kyslou kapustou a údeným tofu.
1
porcia
porcia
15 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Špirálky si uvaríme vo vriacej osolenej vode "al dente".
- 2
Kým sa varia špirálky, na lyžici oleja podusíme kyslú kapustu, na kocky pokrájame údené tofu, ktoré k nej pridáme.
- 3
Až sú špirálky hotové, scedíme ich a primiešame k tofu - kapustovej zmesi. Dochutíme soľou a mletým čiernym korením, potom môžme obedovať :-)
- 4
Môj tip : Kto má "tradičnejšie" chute, môže namiesto údeného tofu dať slaninku a kapustu podusiť na nej :))
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu