Kål kapustové špirálky

martinis - fotkamartinis, 29. novembra 2012
Kål kapustové špirálky
Foto: martinis

Špirálky s dusenou kyslou kapustou a údeným tofu.

1
porcia
15 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

100 g
1 ks
150 g
1 PL




Postup

  1. 1

    Špirálky si uvaríme vo vriacej osolenej vode "al dente".

  2. 2

    Kým sa varia špirálky, na lyžici oleja podusíme kyslú kapustu, na kocky pokrájame údené tofu, ktoré k nej pridáme.

  3. 3

    Až sú špirálky hotové, scedíme ich a primiešame k tofu - kapustovej zmesi. Dochutíme soľou a mletým čiernym korením, potom môžme obedovať :-)

  4. 4

    Môj tip : Kto má "tradičnejšie" chute, môže namiesto údeného tofu dať slaninku a kapustu podusiť na nej :))

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia