Ďalší z maďarskej knihy
40 minút
príprava
príprava
20 minút
na 180 °C
na 180 °C
Suroviny
|
|
|
| 150 g |
|
| 1 balenie |
|
| 4 dl |
|
| Krém: | |
| 400 ml |
|
| 180 g |
|
| 200 g |
|
| 250 g |
|
| 2 ks |
|
| 1 ks |
|
| Na ozdobu : | |
| 6 lyžíc |
|
| 2 ks |
|
| na ozdobu |
|
Postup
-
1
upečenú piškótu potriem lekvárom
-
2
naukladám piškóty namočené v káve
-
3
uvarim puding zo žltkami a do horuceho vmiešam maslo hned na to vmiešam kyslu smotanu a natriem na piškoty
-
4
nad parou vyslaham bielka z cukrom a tiez natriem na kolac ozdobim cokoladou









@marika9 :jasne da sa pouzit aj viac bielkov len niektory lutuju vajicka :)
Dala som totiž práškový cukor a nebol takí perfektní ako má byt a to som mala takú chut i na ten sneh :-( Inak je super! ;-)