Kincsesbánya fotorecept

selmapuma - fotkaselmapuma, 10. mája 2014
Kincsesbánya (fotorecept)
Foto: selmapuma

Ďalší z maďarskej knihy

40 minút
príprava
20 minút
na 180 °C

Suroviny

150 g
1 balenie
4 dl
Krém:
400 ml
180 g
200 g
250 g
2 ks
1 ks
Na ozdobu :
6 lyžíc
2 ks
 na ozdobu

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    upečenú piškótu potriem lekvárom

    Kincsesbánya (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    naukladám piškóty namočené v káve

    Kincsesbánya (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    uvarim puding zo žltkami a do horuceho vmiešam maslo hned na to vmiešam kyslu smotanu a natriem na piškoty

    Kincsesbánya (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    nad parou vyslaham bielka z cukrom a tiez natriem na kolac ozdobim cokoladou

    Kincsesbánya (fotorecept) - obrázok 4
Recept je zaradený do kategórií:
Múčne jedlá, Maďarská kuchyňa, Dezerty, Na sladko, Zákusky, Pečené

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
Toto poznám pod iným názvom, ale chutí to ohromne! Jedla som aj so šľahačkou na vrchu, ale chutila mi viac táto verzia, šľahačku nemusím.
Zákusok je geniálny, robila som ho presne podľa receptu. Odporúčam :)! Akurát tej bielkovej masy by mohlo byť možno viac, ale asi závisí aj od veľkosti plechu. Ďakujem za skvelý rp!