Foto: selmapuma
Ďalší z maďarskej knihy
40 minút
príprava
príprava
20 minút
na 180 °C
na 180 °C
Suroviny
|
|
150 g |
|
1 balenie |
|
4 dl |
|
Krém: | |
400 ml |
|
180 g |
|
200 g |
|
250 g |
|
2 ks |
|
1 ks |
|
Na ozdobu : | |
6 lyžíc |
|
2 ks |
|
na ozdobu |
|
Postup
-
1
upečenú piškótu potriem lekvárom
-
2
naukladám piškóty namočené v káve
-
3
uvarim puding zo žltkami a do horuceho vmiešam maslo hned na to vmiešam kyslu smotanu a natriem na piškoty
-
4
nad parou vyslaham bielka z cukrom a tiez natriem na kolac ozdobim cokoladou
@marika9 :jasne da sa pouzit aj viac bielkov len niektory lutuju vajicka :)
Dala som totiž práškový cukor a nebol takí perfektní ako má byt a to som mala takú chut i na ten sneh :-( Inak je super! ;-)