Foto: elixir
Pomaly už u nás doma začína byť polievková sezóna. Každý večer jedna pristane na našom stole, dnes to bola táto, na ktorú som našla Zobraziť celý popisPomaly už u nás doma začína byť polievková sezóna. Každý večer jedna pristane na našom stole, dnes to bola táto, na ktorú som našla inšpiráciu na stránke Chefkoch.de. Je rýchla a veľmi jednoduchá...
2
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Kel a zemiaky pokrájame na drobnejšie, opražíme na oleji.
-
2
Zalejeme ich vodou, osolíme a pridáme curry korenie s kajenským. Varíme 20 minút.
-
3
Na záver rozmixujeme, vmiešame smotanu a môžeme podávať. Posypala som aj trochou celej rasce.
@tiginko sme doma dvaja a jeden stredne veľký kel nám vyjde na 4 rôzne jedlá- už dve polievky boli základ korenia vždy sladká paprika, čierne korenie, rasca a soľ. Tak bolo treba skúsiť aj čosi iné. :)