40 minút
príprava
príprava
90 minút
na 170 °C
na 170 °C
Suroviny
| 250 g |
|
| 350 g |
|
| 1 balicek |
|
| 4 ks |
|
| 125 g,posekané |
|
| 375 g |
|
| 1 balicek |
|
| nastrúhaná |
|
| 50 g |
|
| 4 caj.l., (nesca) |
|
| 250 ml,horúca |
|
Postup
-
1
Nescu zalejeme horucou vodou.Rucnym mixerom uslahame maslo,cukor,van.cukor do peny.Pridame zltky a pomali prilejeme studenu kavu.Dalej vmiesame muku s praskom do peciva,orechy,cit.koru a kakao rozmiesane s trochou vody.Nakoniec zaslahame tuhy sneh z bielkov.Cesto vlejeme do vymastenej a struhankou vysypanej babovkovej formy,ktoru vlozime do vyhriatej rury.









Diskusia k receptu