Snažila som sa zužitkovať omylom kúpenú špaldovú celozrnnú krupicu.
3
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
15 minút
na 100 °C
na 100 °C
Postup
-
1
Na špaldovú celozrnnú krupicu nalejeme mlieko a trošku (asi 15 min.) necháme stáť. Pridáme štipku soli a varíme kým nezhustne.
- 2
Uvarenú hmotu na tanieri ozdobíme s kokosovým olejom (ja spodnou stranou mastnej lyžice vytvorím jamky vo tvare kvietka). Nasypeme hnedý cukor a Granko. Dobrú chuť!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Omáčka je hladká na chuť, ale sú tam malé biele bodky, ale nie od smotany. Smotanu som najprv rozmiešala so stavou z masa a teplou vodou na vyrovnanie teploty.