Karfiolové karí s kokosom

leushkka - bez fotkyleushkka, 10. septembra 2015
Karfiolové karí s kokosom
Foto: leushkka

Karfiol nemusí byť len vyprážaný.

5 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 ks
2 strúčiky
1 ks
2 PL
polovica ČL
polovica ČL
1 - 2 cm
1 ks
1 ks
1 ČL (pálivá papriková pasta)




Postup

  1. 1

    V mažiari utĺcť pol č.l. rímskej rasce, koriandra, ďumbiera, čerstvej chilli, šalotky, 2 strúčiky cesnaku na pastu. V panvici na oleji túto masu opečieme, pridáme harrisa pastu a jemne predvarený karfiol rozobratý na ružičky. Spojíme s koreninami a zalejeme drvenými paradajkami. Jedlo podusíme do mäkka a ku koncu prisypeme 2PL kokosu, osolíme. Podávame s basmati ryžou.

Diskusia k receptu

mijaita
Bylo vyborne, ja to vedela! Uvarila k tomu masové kulicky. Dík za skvely recept!






SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia