Karfiolové fašírky s tofu

redakcia - fotkaredakcia, 18. septembra 2009
4
porcie
2é minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 ks
1 balenie
3 ks
4 PL
3 strúčiky
3 PL
1 KL




Postup

  1. 1

    Karfiol rozoberieme na ružičky a predvaríme do polomäkka. Vyberieme ho a roztlačíme, aby zostali menšie kúsky. Po vychladnutí pridáme múku, rozšľahané vajcia, tofu, pretlačený cesnak, soľ, posekané bylinky, dochutíme soľou a korením a dobre premiešame.

  2. 2

    Zo zmesi formujeme menšie fašírky a opekáme ich na rozohriatej panvici.

  3. 3

    Podávame s opekanými zemiakmi a tatárskou omáčkou alebo so zeleninovým šalátom.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia