Foto: oco
Polievku som našiel v časopise "Dobré jedlo" .Zapamätal,uvaril a posunul ďalej. Je to fakt dobré jedlo sýte v lete stačí na ľahký obed.
4-5
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na masle opražíme nastrúhanú mrkvu,pridáme karfiol rozobratý na menšie ružičky.Zaprášime múkou Premiešame a krátko podusíme.
- 2
Zalejeme vývarom z 2-3 kociek zeleninového bujónu a uvaríme do mäkka.Znížime teplotu dochutíme octom,soľou ,vmiešame smotanu v ktorej sme ešte ak je to potrebné vzhľadom k hustote rozmiešali hladkú múku,kôpor a vajcia pokrájané nadrobno.Dobrú chuť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu