Neviem, či to tu máte, zatiaľ som nenašla... Môže byť ako delená strava, alebo aj so zemiakmi ako "nedelená.." Alebo aj "chudnúca..."
2
porcie
porcie
3 minút
príprava
príprava
5 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na rozpálený olej dáme na menšie ružičky rozobratý karfiol, opražíme, poobraciame.
- 2
Keď pustí šťavu, posolíme a zakryjeme. Do polomäkkého pridáme kečup, dodusíme. Na záver primiešame pretlačený cesnak a posekanú petržlenovú vňať. Premiešame
- 3
Na tanieri sypeme nahrubo postrúhaným syrom. Pri nedelenej strave môžeme podávať zemiaky s petržlenovou vňaťou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu