Karfiol s kečupom a syrom

nejedla22 - bez fotkynejedla22, 1. novembra 2012

Neviem, či to tu máte, zatiaľ som nenašla... Môže byť ako delená strava, alebo aj so zemiakmi ako "nedelená.." Alebo aj "chudnúca..."

2
porcie
3 minút
príprava
5 minút
tepelná úprava

Suroviny

200 g
2 lyžice
3-4 lyžice
hrsť
4-6 strúčikov




Postup

  1. 1

    Na rozpálený olej dáme na menšie ružičky rozobratý karfiol, opražíme, poobraciame.

  2. 2

    Keď pustí šťavu, posolíme a zakryjeme. Do polomäkkého pridáme kečup, dodusíme. Na záver primiešame pretlačený cesnak a posekanú petržlenovú vňať. Premiešame

  3. 3

    Na tanieri sypeme nahrubo postrúhaným syrom. Pri nedelenej strave môžeme podávať zemiaky s petržlenovou vňaťou.

Diskusia k receptu

evanaaa
Karfiol mám rada, práve cez týždeň idem robiť zapekaný ( aj s brokolicou), aj tento kečupový môže byť dobrý, len neviem,či a akú šťavu pustí pri opekaní?
nejedla22
Každá zelenina obsahuje vodu, keď sa zakryje, pustí. A keď nepustí - podlejeme. Hm?




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia