Foto: wevewe
tak pravdu povediac mne toto vôbec nechutí....ale môjmu mužovi až oči zažiaria keď mu toto jedlo pripravím....
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Mäso nakrájame na rezne, vyklepeme, osolíme, okoreníme a opečieme na oleji. Odložíme bokom.
- 2
Do výpeku pridáme víno, kečup, bobkový list a cukor. Povaríme 10 minút. Potom vložíme do omáčky mäso, pokrájaný cesnak a necháme prevrieť. Na záver rozmiešame Solamyl v troche vody, prilejeme do omáčky a varíme do zhustnutia.
- 3
Podávame s varenými alebo opekanými zemiačkami.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu