Foto: danculka
Každá podobnosť tohoto receptu,je čiste náhodná,robím ho poprvé,všetko je vymyslené,nakoľko som piekla metrový koláč,tak ma to napadlo...
príprava
Suroviny
10 ks hrúbka 1 cm, nízke |
|
9 ks hrúbka pol cm |
|
1 dl |
|
1 PL |
|
podľa chuti |
|
1/2 čl |
|
1/2 kg,,akú máme doma, a ihlica na pletenie |
|
Postup
-
1
Karé nakrájame na porcie a vložíme do misy,okoreníme osolíme a polejeme olejom a necháme do druhého dňa odstáť,naše je už odstáte...
-
2
nakrájame syr na porcie pribl.1/2 až 3/4 cm...
-
3
Karé poopekáme z oboch strán pomali,aby bolo na 3/4 hotove, vyberieme a na ihilicu ponapichujeme mäsko syr a striedame celý šúlec,ktorý potom na výpeku dusíme na panvici z každej strany ...
-
4
Zeleninu uparíme a podávame, ako prílohu s troškou soli a korenia
-
5
Opekáme pod pokrievkou z každej strany a snažíme sa pritláčať mäsko k sebe...
-
6
Šulec po vychladnutí šikmo pokrájame , ako metrový koláč...
-
7
servírujeme teplé zo zeleniniu pokvapkanou citronom...
Diskusia k receptu