Foto: figovnik
Postup
-
1
Na škrupinky a uzatváranie : 24 ks – 250g kvalitnej čokolády (ja som použila bielú). <br /><br /> Na plnku: 125 g cukru, 125 ml smotany, 20 g masla, 30 g medu, 1 vanilkový lusk, štipka soli.
- 2
Postup : ako vyliať škrupinku pre pralinky a všetko ostatné sa dočítate tu - http://varecha.pravda.sk/recepty/pralinky-vseobecne-postup-vyroby/41420-recept.html
- 3
Príprava plnky : Do hrnca si dáme cukor a spravíme z neho karamel, potom ho zalejeme smotanou a miešame kým sa ztvrdnutý karamel znova roztopí, vtedy pridáme maslo, soľ, med a vyškrabaný kaviár z vanilky. Miešame asi 5-6 ďaľších minút potom dáme plnku vychladiť. Plníme pralinky.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
@stacy77777 ďakujem pekne !!! :)