Karamelové cukríky
Karamelové cukríky

Karamelky extra vypečené

fedee - bez fotkyfedee, 5. apríla 2012
Karamelky extra vypečené
Foto: fedee

Rozhodla som sa inšpirovať receptom z varechy od cistinky a musim povedať že su vyborne a hlavne čo je doležite že nielenže vyborne chutia, Zobraziť celý popisRozhodla som sa inšpirovať receptom z varechy od cistinky a musim povedať že su vyborne a hlavne čo je doležite že nielenže vyborne chutia, netreba ich miešať ak ich budeme sledovať nepripalia sa a do tretice nelepia sa o zuby. http://varecha.pravda.sk/recepty/pecene-karamelky-fotorecept/26576-recept.html :-):-):-)

30 minút
príprava
90 minút
na 110 °C

Suroviny

400 g
300 g
300 g
2 ks
30 g




Postup

  1. 1

    Všetky ingrediencie spolu dokladne premiešame a rukami naplnime plech vystlany papierom na pečenie a dame piecť hodinu 110 stupňov asi 1 a pol a nechame ešte dojsť v teplej rure aby nam cesto nekleslo. Ešte vlažne cesto nakrajame podľa vlastnej predstavy. Pripadne možme obaliť v karameli.:-)

Diskusia k receptu

waocipa
fedor68-prečo sa jeduješ že recept je pridaný ešte raz ja som ho dnes čítala po prvý krát,a myslím ze takých ako ja je na Vareche viac Fedee recept si ukladám-prajem prijemne sviatky...
remcula
@waocipa , klídek, já myslím, že se nic neděje. Tvé karamelky se mi moc líbí, moc ráda bych je vyzkoušela. Je pravda, že jsem je tady už viděla a už tehda mne zaujaly. jen nevím, jestli neměly název krowki:-)), mám je uložené, určitě na ně příjde řada.:-) Krásné svátky všem!!:-))
remcula
@waocipa tak teď se dívám, že to není tvůj recept:-)) omlouvám se!:-)) @Fedee , tak tobě patří poklona za karamelky!:-))
evanaaa
@remcula , neboli to krówki, ale pred pár dňami ich sem čistinka pridala ako pečené karamelky, skús si vyhľadať, dobre vypadajú a myslím, že ich
@fedee upiekla podľa toho receptu.
cistinka
No teda...som rada, že si spokojná a upiekla si ich,,,ja idem dnes na to znovu, lebo už sa minuli.....šikula :-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia