Kapustová polievka

redakcia - fotkaredakcia, 11. júla 2009

Suroviny

500 g
15 dcl
100 g
250 g
 trochu
 strúčik
2-3 PL
100 g




Postup

  1. 1

    Kyslú kapustu pokrájame, pridáme na troche masti opraženú nadrobno pokrájanú cibuľu, na kolieska pokrájanú klobásu, mletú červenú papriku, soľ, mleté čierne korenie, pokrájané (predtým zhruba na pol hodiny namočené a vyžmýkané) huby a všetko spolu varíme vo vode.

  2. 2

    Zahustíme zápražkou pripravenou zo zvyšku masti a múky. Potom pridáme olúpané, na kocky pokrájané zemiaky, zvyšné suroviny a varíme.

  3. 3

    Každú porciu na tanieri môžeme ozdobiť PL kyslej smotany.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia