Foto: klaura
Recept mám z krížovkárskeho časopisu ... je dobrý a šťavnatý ... vyskúšajte :)
porcií
príprava
na 200 °C
Postup
-
1
Maslo vymiešame s kryštálovým a vanilínovým cukrom dopenista. Postupne zapracujeme vajcia. Múku zmiešame s práškom do pečiva a zamiešame do vaječnej hmoty. Nakoniec pridáme 100 ml kávy a kôru z jedného citróna. Cesto natrieme na vymastený a múkou vysypaný plech. Upečieme vo vopred vyhriatej rúre a necháme vychladnúť.
- 2
Malinový alebo ríbezlový džem trochu zohrejeme, podľa potreby môžeme zriediť lyžicou vody a natrieme na korpus.
- 3
V mise vyšľaháme šľahačkové smotany so stužovačom a vanilínovým cukrom. Nakoniec všľaháme instantné kapučíno. Natrieme na koláč a ozdobíme čokoládovou ryžou alebo hoblinkami ... Dáme stuhnúť do chladničky.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
ty si neokúsila ?