4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Kaleráby olúpeme, umyjeme a nastrúhame na väčšom strúhadle. V hlbšej panvici na oleji osmažíme očistenú a nakrájanú cibuľu, pridáme nastrúhaný kaleráb a za stáleho miešania osmažíme. Zalejeme trochou vody, osolíme a varíme do polomäkka.
- 2
Osobitne rozmiešame hladkú múku, pridáme do základu a za stáleho miešania varíme, až kým prívarok začne hustnúť. Ak je príliš hustý, podľa potreby doň dolejeme vriacu vodu.
- 3
Ochutíme cukrom, octom a pred podávaním posypeme nakrájaným kôprom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu