Moja obľúbená večera :)
2
porcie
porcie
25 minút
príprava
príprava
20-30 minút
na 200 °C
na 200 °C
Suroviny
3 ks |
|
2 PL |
|
2-3 PL |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Ako prvé si kalerábočistíme, nakrájame na tvar hranolčekov, zľahka ho posolíme a necháme v miske odpočívať aspoň 20 minút, aby sa zbavil prebytočnej vody. Tú potom zlejeme a kaleráb môžeme ešte umyť.
- 2
Rúru si predhrejeme na 200°C a plech vyložíme papierom na pečenie.
- 3
Na tanieri si zmiešame múku a koreniny (tie môžete použiť podľa vlastnej chuti). My sme to robili tak, že múkovú zmes sme naraz vysypali na všetky hranolčeky a potriasli miskou, ale ak sa vám chce, môžete ich obaľovať po jednej. Rozložíme ich na plech a dáme piecť na cca 20-30 minút. Ja ich jedávam s bielym jogurtom. :)
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu
Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu