Kakaové pudingoše
Ján Tomeček
šéfkuchár hotela Polex v Senici, 5. novembra 2010
šéfkuchár hotela Polex v Senici, 5. novembra 2010
Foto: Pravda - Robert Hüttner
Postup
-
1
Z mlieka, cukru a pudingového prášku uvaríme hustý puding, ešte do horúceho vmiešame heru a necháme vychladnúť.
- 2
Medzitým vymiesime z uvedených surovín cesto, ktoré necháme trochu podkysnúť, a potom na doske rozdelíme na 6 rovnakých bochníčkov. Rozvaľkáme ich, naplníme plnkou a stočíme ako závin.
- 3
Po dva záviny spletieme, vzniknú tri pletenky,ktoré uložíme na vymastený plech, potrieme žĺtkami a dáme upiecť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu