Kačacie prsičká s medvedím cesnakom

Štefan Benďák
šéfkuchár reštaurácie LemonTree v Bratislave – jedinej slovenskej s certifikátom Thai Select, 30. apríla 2012 14:52
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Kačacie prsičká s medvedím cesnakomFoto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie

Suroviny

400 g
400 g
100 ml
2 strúčiky
4 ks
100 ml
60 g
200 g
200 g
Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Ryžové rezance namočíme na 20 minút do studenej vody a scedíme. Kačacie prsia potrieme sójovou omáčkou a pečieme pri 180 oC 20 minút.

  2. 2

    Vo woku alebo na panvici zohrejeme olej a postupne pridávame nasekaný cesnak, vajcia, ryžové rezance, na plátky nakrájané kačacie prsia a baby karotku.

  3. 3

    Ochutíme sójovou omáčkou a cukrom, restujeme asi dve minúty. Pri servírovaní pridáme ešte čerstvý medvedí cesnak.

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist