Kačacie prsičká s medvedím cesnakom
Štefan Benďák
šéfkuchár reštaurácie LemonTree v Bratislave – jedinej slovenskej s certifikátom Thai Select, 30. apríla 2012
šéfkuchár reštaurácie LemonTree v Bratislave – jedinej slovenskej s certifikátom Thai Select, 30. apríla 2012

Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
porcie
Postup
-
1
Ryžové rezance namočíme na 20 minút do studenej vody a scedíme. Kačacie prsia potrieme sójovou omáčkou a pečieme pri 180 oC 20 minút.
- 2
Vo woku alebo na panvici zohrejeme olej a postupne pridávame nasekaný cesnak, vajcia, ryžové rezance, na plátky nakrájané kačacie prsia a baby karotku.
- 3
Ochutíme sójovou omáčkou a cukrom, restujeme asi dve minúty. Pri servírovaní pridáme ešte čerstvý medvedí cesnak.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu