Kačacie prsia v medovej marináde
Roman Kováč
šéfkuchár hotela Tri studničky v Demänovskej Doline, 16. januára 2012
šéfkuchár hotela Tri studničky v Demänovskej Doline, 16. januára 2012

Foto: Pravda - Robert Hüttner
Postup
-
1
Všetky ingrediencie vložíme do väčšej misky a dobre premiešame. Kačacie prsia vložíme do marinády a marinujeme 1 hodinu. Po hodine prsia opláchneme a osušíme papierovou utierkou.
- 2
Na rozohriatej panvičke prsia opečieme najprv kožou dolu. Obrátime ich a pečieme na panvičke v rúre rozohriatej na 220 0C 6 minút.
- 3
Po upečení necháme ďalších šesť minút prsia oddýchnuť na teplom mieste, prikryté alobalom. Ako prílohu môžeme podávať restovanú zeleninu.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu