Ježko z hovädzieho mäsa

peter64 - fotkapeter64, 3. júna 2011

kolekcia receptov mojej neb. mami

Suroviny

1000 g
100 g
100 g




Postup

  1. 1

    Do sviečkovice z jednej i z druhej strany narežeme otvory,do ktorých vložíme párky.Povrch sviečkovice napicháme špicatým nožom,do otvorov vložíme na reznce nakrájanú slaninu,posypeme korením.Vložíme do rúry,podlejeme a hodinu pečieme.Príloha ryža alebo zemiaky.

Diskusia k receptu

mamatata2
Toto je super jedlo, aj keď je sviečkovica teraz pre nás drahá. Skúsime z nejakého lacnejšieho, aspoň napodobniť. Od mamky to bolo iste všetko super, tak keď tu už nie je platí, že ten, čo v srdci žije neumiera, lebo spomienky nám ostanú navždy.
hubata
Pri jedle zostane ešte aj vôňa a chuť toho č mama varila. Niekedy sa mi vybaví aj starý kastról....
evanaaa
Možno by sa dalo aj z bravč. panenky, tá býva o polovicu lecnejšia ( aj tak je ešte drahá), veď tá hovädzia len na dĺžku párku by vyšla draho, nie na dve dĺžky. Ale ako recept pôvodný - dobré.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia