Foto: sandriw
Jeseň v plnom prúde, tekvice všade, kde sa len človek pozrie... Tak som vyhrabala niečo zo svojho receptového archívu... mňam :3 Viac na: www.facebook.com/whiskitmixit
Postup
-
1
Tekvicu si uvaríme domäkka a rozmačkáme. Zmiešame všetky suché suroviny. Zmiešame tekuté suroviny. Vmiešame tekuté suroviny do suchých a poriadne vymiešame. Lievance pečieme na slabom ohni na jemne vymastenej panvici do zlatohneda. Polejeme karamelovým „toppingom“ a posypeme práškovým cukrom.
- 2
Základom úspechu dokonalých lievancov je piecť ich na slabom až strednom ohni (keď dáme viac cukru, tak je lepší slabší plameň, lebo sa to rýchlejšie pripeká). Panvicu len jemne vytrieme olejom a potierame jen po každom 2 – 3 lievaci. Lievance sú súce na obrátenie, keď sú kraje už trošku upečené a po povrchu sa objavia bublinky.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
sladkého, Tvoj recept sa mi páči.