Tento krém máme veľmi radi. Je vhodný v spojení s maslom, herou, mascarpone alebo jemným tvarohom.
7 minút
príprava
príprava
15-20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Do väčšej misy dáme smotanu, cukor, 1 vanilkový, hladkú múku a vajcia premiešame varechou, aby sa všetko dobré spojilo a z múky nezostali hrčky. Počas miešania pridáme citrónovú kôru.
- 2
 Misu dáme na vodný kúpeľ a miešame do zhustnutia varechou 15-20 minút. Kyslú smotanu si vyberáme 15-18 percentnú, aby krém bol hustý.
- 3
 Hotový krém necháme vychladnúť a potom ho môžeme spojiť s maslom, ktoré si zvlášť vymiešame do penista. Možno spojiť s mascarpone alebo jemným tvarohom.
                                                    
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
 - 2
 

                                                    




 


no takže sa osvedčil,teší má.Krásny dník.....
takže už len urobiť.Varechačky ďakujem....