Foto: salinka
Rýchle a dobré spracovanie zvyšných bielok. Podľa počtu bielok si prispôsobíte množstvo cukru a kokosu.
10 minút
príprava
príprava
30-40 minút
na 140 °C
na 140 °C
Postup
-
1
Z bielkov vyšľaháme tuhý sneh, pridáme cukor. Nakoniec zľahka primiešame kokos. Na plech, vyložený papierom na pečenie, ukladáme lyžičkou kôpky. Pečieme pri teplote 140 stupňov asi 30-40 minút.
-
2
Po upečení zdobíme.
@zdezda , ďakujem. Ja som ich troška prizdobila, lebo sa mi nepozdávali tie trhliny, ale s tou polevou to chutí lepšie:-)
ukladám do KK.
tak som najprv zohriala bielky s cukrom nad parou na 70°C a horúce vyšľahala a do vychladnutého zamiešala kokos a NEROZLIALI SA
prepáč, že som nereagovala. Neprišiel mi tvoj koment. Teší ma, že si bola spokojná a vďaka za foto.
Troška zle ste to prerátali.... na to množstvo bielok malo ísť 300 gr cukru a 240 kokosu. Mrzí ma, že to nevyšlo :-(