Foto: HYZA
10 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na cibuľovom základe orestujeme všetku zeleninu, osolíme, okoreníme a zalejeme vodou (asi 1,5 l). Zeleninu varíme, až kým nezmäkne – pred koncom varenia dochutíme.
- 2
Hotovú polievku podávame s nadrobno posekanou petržlenovou vňaťou navrchu a so špaldovým chlebom s jablkami.
- 3
Náš tip: Kto chce schudnúť, nech sa rozlúči so všetkými druhmi mäsových polievok.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Prepáčte,prosím!!!
Napríklad hubami z mrazničky, alebo tam vhodím sparené proso, a ja dávam čierne korenie. Robím takúto zeleninovú polievku alebo s drožďovými haluškami kvôli vitamínom B alebo tam dávam bezglutamátovú vegetu a tiež nakoniec pridám na antioxidanty bohatú kurkumu. No nechápem načo by som k tomu jedla jablko...
Kde taký chlieb dostať v Dolnom Kubíne, Rožňave, Snine, Štúrove, Skalici, v ktorej predajni v Bratislave???