Foto: sonulienka
Tento receptík som dostala od mojej susedky-podobný sa mi zdá, že tu už asi bol neviem.
príprava
Postup
-
1
Pripravíme si suroviny.
-
2
A začíname pracovať. Podľa toho ako máme písané suroviny ich aj prekladáme so zmesou ktorú si spravíme /kyslá smotana+majonéza+tatarská omáčka/ - čiže ako prvý ide zelér-ten si scedíme necháme odkvapkať dáme do pripravenej nádoby zvoľte vždy vačšiu - na vrch dáme zmes
-
3
Ďalej nasleduje kukurica+zmes.
-
4
Ananás+zmes-ananás si pokrájame na malé kocočky.
-
5
Tvrdý syr ten si tiež pokrájame na malé kocočky.
-
6
Jablká-zmes a jablká tiež pokrájame
-
7
Šunka+zmes tiež pokrájaná-ja som dala morčacie udené prsia ktoré kupujem v Lídli sú výborné tak jemne priudené.
-
8
No a na koniec pridáme pór pokrájaný na kolieska+zmes.
-
9
Takto pripravený šalátik si odložíme na 24 hodín do chladničky. Po 24-hodinách vyberieme premiešame a možeme papať je výborný tiež netradičné suroviny ale nám chutí. Manžel šalát s majonézou nemusí ale tento spapá.
varecha.pravda.sk/recepty/jarny-vrstveny-salatik-/27641-r...