Jarný šalát (fotorecept)

Autor receptu: sonulienka

Tento receptík som dostala od mojej susedky-podobný sa mi zdá, že tu už asi bol neviem.

60 minút
príprava

Postup

  1. Pripravíme si suroviny.
  2. A začíname pracovať. Podľa toho ako máme písané suroviny ich aj prekladáme so zmesou ktorú si spravíme /kyslá smotana+majonéza+tatarská omáčka/ - čiže ako prvý ide zelér-ten si scedíme necháme odkvapkať dáme do pripravenej nádoby zvoľte vždy vačšiu - na vrch dáme zmes
  3. Ďalej nasleduje kukurica+zmes.
  4. Ananás+zmes-ananás si pokrájame na malé kocočky.
  5. Tvrdý syr ten si tiež pokrájame na malé kocočky.
  6. Jablká-zmes a jablká tiež pokrájame
  7. Šunka+zmes tiež pokrájaná-ja som dala morčacie udené prsia ktoré kupujem v Lídli sú výborné tak jemne priudené.
  8. No a na koniec pridáme pór pokrájaný na kolieska+zmes.
  9. Takto pripravený šalátik si odložíme na 24 hodín do chladničky. Po 24-hodinách vyberieme premiešame a možeme papať je výborný tiež netradičné suroviny ale nám chutí. Manžel šalát s majonézou nemusí ale tento spapá.