Jarné redkvičky à la Východ

debnickovababicka - bez fotkydebnickovababicka, 19. mája 2015

Mám veľmi rada červené redkvičky v šaláte či na chlieb, ale zmena je život a tak som vyskúšala niečo úplne iné. Recept Debnička od babičky.

15 minút
príprava
5 minút
tepelná úprava

Suroviny





Postup

  1. 1

    Na panvici zmiešame olej, papriku a karí.

  2. 2

    K rozpálenej zmesi pridáme rozštvrtené redkvičky a chvíľu opekáme, pridáme pažítku. Prilejeme 2-3 lyžice sójovej omáčky a sezam.

  3. 3

    Podávame napríklad ako prílohu k mäsu. P.S. Sójová omáčka je dostatočne slaná, takže treba dávať pozor pri solení.

Diskusia k receptu

brambora
vyzera to dobre. najprv som si myslela, ze mas v tom aj opekane zemiacky. ;-)
1x li
iveta76
Vyzerá to dobre,mám všetko,tak to skúsim,dakujem za recept!
labutus
Redkvičky mi pekne rastú, vyskúšam. Vďaka za recept.
helca103
robila som dnes, ale na budúce pridám papriku a kari až po opečení redkovky a pažítku úplne nakoniec.
2010
Skus ich stir fry a dat do oprazenej ryze s chilli, jarnou cibulkou, salotkou, cesnakom a koriandrovou vnatou a dat japonsku tamari sojovu.






SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia