Foto: debnickovababicka
Mám veľmi rada červené redkvičky v šaláte či na chlieb, ale zmena je život a tak som vyskúšala niečo úplne iné. Recept Debnička od babičky.
15 minút
príprava
príprava
5 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na panvici zmiešame olej, papriku a karí.
- 2
K rozpálenej zmesi pridáme rozštvrtené redkvičky a chvíľu opekáme, pridáme pažítku. Prilejeme 2-3 lyžice sójovej omáčky a sezam.
- 3
Podávame napríklad ako prílohu k mäsu. P.S. Sójová omáčka je dostatočne slaná, takže treba dávať pozor pri solení.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu