Jarné redkvičky à la Východ

debnickovababicka - bez fotkydebnickovababicka, 19. mája 2015

Mám veľmi rada červené redkvičky v šaláte či na chlieb, ale zmena je život a tak som vyskúšala niečo úplne iné. Recept Debnička od babičky.

15 minút
príprava
5 minút
tepelná úprava

Suroviny


Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Na panvici zmiešame olej, papriku a karí.

  2. 2

    K rozpálenej zmesi pridáme rozštvrtené redkvičky a chvíľu opekáme, pridáme pažítku. Prilejeme 2-3 lyžice sójovej omáčky a sezam.

  3. 3

    Podávame napríklad ako prílohu k mäsu. P.S. Sójová omáčka je dostatočne slaná, takže treba dávať pozor pri solení.

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
robila som dnes, ale na budúce pridám papriku a kari až po opečení redkovky a pažítku úplne nakoniec.
1x evanaaa