Japonské maki so soba rezancami
Tomáš Szabados
kuchár boutique hotela Mama´s v Bratislave, 21. februára 2012
kuchár boutique hotela Mama´s v Bratislave, 21. februára 2012
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Nori riasu položíme drsnou stranou hore. Do dvoch tretín pridáme uvarené soba rezance, tuniaka nakrájaného na hranolčeky, avokádo a uhorku.
- 2
Zavinieme pomocou bambusovej rolky a nakrájame na 6 až 8 kúskov. Podávame s wasabi pastou, gari zázvorom a sójovou omáčkou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu