Japonské maki so soba rezancami

Tomáš Szabados
kuchár boutique hotela Mama´s v Bratislave, 21. februára 2012
Japonské maki so soba rezancami
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
15 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

120 g
4 plátky
200 g, pohánkové
20 g
200 g
1 ks
120 g
100 ml (na sushi)

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Nori riasu položíme drsnou stranou hore. Do dvoch tretín pridáme uvarené soba rezance, tuniaka nakrájaného na hranolčeky, avokádo a uhorku.

  2. 2

    Zavinieme pomocou bambusovej rolky a nakrájame na 6 až 8 kúskov. Podávame s wasabi pastou, gari zázvorom a sójovou omáčkou.

Diskusia k receptu

Jeden komentár k receptu
Ja už som myslela, že zo sobieho mäsa, hehe. Pre mňa neznáme suroviny, s niektorými som sa síce stretla, ale nechutnala, tak neviem, ako by mi chutilo. Ale je tu veľa prívržencov takýchto jedál.

Pridaj komentár k receptu: