toto jedlo je veľmi jednoduché a chutné - dokonca ho zvláda upiecť aj môj manžel :O)
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
30-40 minút
na 170 °C
na 170 °C
Postup
-
1
Pečienku, vajcia, olej a smotanu na šľahanie dáme do mixéru a rozmixujeme na hladkú kašu. Osolíme a dochutíme troškou vegety
- 2
Pekáč vymastíme maslom alebo olejom a posypeme trochou strúhanky. Zmes vylejeme na pekáč alebo do misy z jánskeho skla a dáme piecť do trúby na 150-170 stupňov na 30- 40 minút.
- 3
Po dopečení to hneď vyklopíme ešte horúce na tanier. Hotové jedlo podávame buď za tepla so zemiakovou kašou alebo za studena ho rozotrieme na chleba.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Ked som bola ešte doma u rodičov, kupovala sa bravčová pečeň, ale keď som si založila rodinu tak sme začali kupovať hovädziu a tak je to do dnes. Ale ja mám najradšej kuraciu.