cca 15 minút 4 osoby
4
porcie
porcie
15 min minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Čerstvé jahody umyjeme, pokrájame na štvrťky a vložíme do pripravených pohárov, alebo misiek.
- 2
Potom do tuha rozšľaháme smotanu s cukrom. Tesne pred stuhnutím pridáme smotanový krém došľaháme.
- 3
Z tejto hmoty následne pomocou lyžice vytvoríme guľky,ktorými ozdobíme jednotlivé porcie. Dozdobíme lístkom čerstej mäty.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Ja som začínala z nutnosti v 9 rokoch a vydržalo mi to až doteraz.Asi to bude tým,že rada papkám a som rada keď chutí aj mojim konzumentom.Dúfam,ž ťa to nikdy neprestane baviť!!!