Jahody s vanilkovým krémom

pipinka0858 - bez fotkypipinka0858, 27. marca 2011

cca 15 minút 4 osoby

4
porcie
15 min minút
príprava

Suroviny

80 g
500 ml
1 kg
 čerstvá na ozdobu
5 polievkových ližíc




Postup

  1. 1

    Čerstvé jahody umyjeme, pokrájame na štvrťky a vložíme do pripravených pohárov, alebo misiek.

  2. 2

    Potom do tuha rozšľaháme smotanu s cukrom. Tesne pred stuhnutím pridáme smotanový krém došľaháme.

  3. 3

    Z tejto hmoty následne pomocou lyžice vytvoríme guľky,ktorými ozdobíme jednotlivé porcie. Dozdobíme lístkom čerstej mäty.

Diskusia k receptu

bozulka
@pipinka , vidím že si skutočne šikovná, v tvojom veku je obdivuhodné.
Ja som začínala z nutnosti v 9 rokoch a vydržalo mi to až doteraz.Asi to bude tým,že rada papkám a som rada keď chutí aj mojim konzumentom.Dúfam,ž ťa to nikdy neprestane baviť!!!




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia