Jahodový zákusok

redakcia - fotkaredakcia, 14. júla 2009

Suroviny

200 g
100 ml
100 ml
4 ks
200 g
3 ks
1200 ml
2 ks
3 PL
200 ml

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Celé vajcia vyšľaháme s kryštálovým cukrom. Pridáme olej, vodu, múku a kypriaci prášok.

  2. 2

    Premiešame, cesto dáme na vymastený a múkou vysypaný plech a vo vyhriatej rúre upečieme. Necháme vychladnúť.

  3. 3

    Polejeme plnkou, ktorú necháme stuhnúť. Potom na koláč rozotrieme vyšľahanú smotanu so stužovačom.

  4. 4

    Plnka: jahody rozmixujeme a v troche vody rozmiešame zlaté klasy. Do rozmixovanej masy pridáme zlaté klasy, kryštálový cukor, vanilkový cukor a spolu uvaríme za stáleho miešania.

  5. 5

    Polovychladnutú plnku rovnomerne rozotrieme na vychladnuté cesto.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: