Foto: fialetta
Trošku som experimentovala,poskladala som si takýto zákusok z viacerých receptov.
20
porcií
porcií
60 minút
príprava
príprava
30 minút
na 200 °C
na 200 °C
Suroviny
Cesto: | |
6 ks |
|
300 g |
|
150 ml |
|
150 ml |
|
300 g |
|
1,5 bal. |
|
KRÉM: | |
400 g |
|
500 ml |
|
2 ks |
|
1 ks |
|
5 PL |
|
125 g |
|
ŽELATÍNA: | |
2 ks |
|
|
Postup
-
1
Vajcia vyšľaháme s cukrom, postupne pridáme olej, mlieko a preosiatu múku s kypriacim práškom. Cesto rozotrieme na plech vyložený papierom na pečenie a upečieme do zlatohneda. Vychladnuté cesto vyklopíme na čistú utierku, papier opatrne odstránime a cesto vrátime opačnou stranou na plech.
- 2
Z mlieka ,cukru a zlatého klasu si uvaríme hustý puding, ešte do teplého vmiešame maslo necháme vychladnúť a potom primiešame tvaroh .Plnku natrieme na vychladnuté upečené cesto.
- 3
Na to poukladáme čerstvé jahody a zalejeme želatínou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
ide tam jeden a pol balíčka kypriaceho prášku,to cesto je potom vysoké!