Jahodovo-jogurtová zmrzlina

ax - fotkaax, 27. marca 2011

Najprv starostlivo umyjeme jahody a nakrájame ich na drobné kúsky.Nakrájané jahody premiešame v mise s jogurtom,cukrom a vanilkovým cukrom.Potom našl´ahame šl-´ahačku a opatrne ju Zobraziť celý popisNajprv starostlivo umyjeme jahody a nakrájame ich na drobné kúsky.Nakrájané jahody premiešame v mise s jogurtom,cukrom a vanilkovým cukrom.Potom našl´ahame šl-´ahačku a opatrne ju zamiešamedo jahodovo-jogurtovej hmoty v mise.Zmrzlinu rozdelíme do štyroch misiek vypáchnutých vodou a uložíme ju na 5 hodín do mraziaka.Potom misky na chvílku ponoríme do horúcej vody aby sa z nich zmrzlina dala pekne vyklopit´ na taniere.

4
porcie

Suroviny

1 miska
2 teglik
3 lyžice
1 balíček
2 tegliky




Postup

  1. 1

    Najprv starostlivo umyjeme jahody a nakrájame ich na drobné kúsky.Nakrájané jahody premiešame v mise s jogurtom,cukrom a vanilkovým cukrom.Potom našl´ahame šl-´ahačku a opatrne ju zamiešamedo jahodovo-jogurtovej hmoty v mise.Zmrzlinu rozdelíme do štyroch misiek vypáchnutých vodou a uložíme ju na 5 hodín do mraziaka.Potom misky na chvílku ponoríme do horúcej vody aby sa z nich zmrzlina dala pekne vyklopit´ na taniere.

Diskusia k receptu

orchidea
Si šikovný keď si vieš urobiť takúto zmrzlinu, vyzerá veľmi dobre, počkám do leta až budú v záhrade jahody a určite urobím, zatiaľ si recept ukladám.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia