Jahodovo-jogurtová zmrzlina

Autor receptu: ax

Najprv starostlivo umyjeme jahody a nakrájame ich na drobné kúsky.Nakrájané jahody premiešame v mise s jogurtom,cukrom a vanilkovým cukrom.Potom našl´ahame šl-´ahačku a opatrne ju zamiešamedo jahodovo-jogurtovej hmoty v mise.Zmrzlinu rozdelíme do štyroch misiek vypáchnutých vodou a uložíme ju na 5 hodín do mraziaka.Potom misky na chvílku ponoríme do horúcej vody aby sa z nich zmrzlina dala pekne vyklopit´ na taniere.

4
porcie

Suroviny

Postup

  1. Najprv starostlivo umyjeme jahody a nakrájame ich na drobné kúsky.Nakrájané jahody premiešame v mise s jogurtom,cukrom a vanilkovým cukrom.Potom našl´ahame šl-´ahačku a opatrne ju zamiešamedo jahodovo-jogurtovej hmoty v mise.Zmrzlinu rozdelíme do štyroch misiek vypáchnutých vodou a uložíme ju na 5 hodín do mraziaka.Potom misky na chvílku ponoríme do horúcej vody aby sa z nich zmrzlina dala pekne vyklopit´ na taniere.