Jahodová bublanina fotorecept

katarinalucanova - fotkakatarinalucanova, 4. júna 2016

Jednoducho, rýchlo a chutne. Recept z kuchárskej knihy starej 50 rokov.

20
porcií
20 minút
príprava
20 minút
na 170 °C

Suroviny

5 ks
250 g
250 g
1,5 dcl
400 g
1 ks
500 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Žltka s cukrom a herou vyšľaháme. Pridáme mlieko, polohrubú múku s práškom do pečiva.

    Jahodová bublanina (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Z bielkov vyšľaháme sneh a jemne ho vmiešame do cesta.

    Jahodová bublanina (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Cesto rozotrieme na vymastený a múkou vysypaný plech. Na cesto poukladáme jahody alebo iné sezónne ovocie.

    Jahodová bublanina (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Upečieme a môžeme papať.

    Jahodová bublanina (fotorecept) - obrázok 4

Diskusia k receptu

8 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: